ANTECKNINGSBOK FÖR RESAN

I lager.


115 kr

Anteckningsbok för resan.

Trevliga böcker att göra dina anteckningar i. Här planerar du in resor, olika sevärdheter som är målet för semestern och för dagbok om vad som hänt under dagen. 

Anteckningsböckerna har olika teman. Två böcker för semesterresa på land med husvagn eller husbil och en bok för resan på havet med båt och båtliv.

Innuti finns linjerade blad att föra dagbok om vad som händer under dagen och veckorna. Du kan också rita och klistar in bilder på dagboksbladen. De innehåller också plastfickor för förvaring av kartor, biljetter, kuponger eller annat smått.

Temaböckerna blir personliga dagböcker med dagboksanteckningar att ta fram för att minnas härliga resor och semestrar med familj och vänner. Böckerna är också en bok för planering av kommande semestrar. 

Kul att se om planerade resor blev som det var tänkt när väl stunden är inne för att packa husbilen, husvagnen eller båten för att dra i väg på resa. 

Vad är semester?

Semester ska vara en period av lång ledighet för att återhämta sig innan arbetet börjar igen. Ibland kan semestern vara stressande när man ska pussla ihop familjens alla önskemål. 

1938 kom Sveriges semesterlag som innebar att alla arbetstagare fick rätt till två veckors betald semester.

1978 fick man 25 dagars semester.

I övriga världen är det olika med antal semesterdagar. I USA finns ingen lagstadgad rätt till semester och i Japan har man endast tio dagar. 


Storlek: ca 22x16 cm
Flera populära och matchande produkter.