SOFFKUDDAR I OLIKA MOTIV

I lager.


325 kr

Soffkuddar i olika motiv.

Mjuka, mysiga och färgglada soffkuddar med känslan av sammet. Kuddarna är tryckta från ett målat motiv av konstnären Linnea. Linnea älskar färger och former och lägger gärna in texter i sina målningar. Förutom att hennes målningar blir tavlor trycks de bästa motiven upp på kuddar och brickor. 

Prydnadskuden är så skön att mysa med och att lägga huvudet på för att ta en tupplur.  De blir vackra dekorationskuddar i soffan och fåtöljen eller på pallen. De blir också snygga att lägga på golvet som sittkudde.

Materil: bomull

Storlek: 50x50 cm

Tips på hur du inreder med soffkuddar

Använd alltid en innerkudde som är en storlek större än kudden. Då skapar du en kudde som håller sig fluffig längre.

  • Utgå från hur din soffa ser ut. Färgen på soffan. Soffans storlek och form, och såklart hur resten av rummet ser ut så att du matchar med rätt kuddar.
  • Arrangera kuddar i grupper. Utgå från två eller tre likadana baskuddar som placeras i mitten av soffan och de två soffkanterna. Hur många baskuddar det ska vara beror på soffans storlek. Runt baskuddarna adderar du nu fler kuddar i olika former och storlekar.
  • Variera materialen på dekorationskuddarna.
  • Plocka upp en eller två accentfärger på kuddarna som finns i övriga rummet där soffan är placerad.
  • Eller våga fullt ut att mixa mönster, färg och material helt efter vad du tycker är snyggt!

Tröttnar du på kudden i soffan så lägg den i ett annat rum, till exempel i sovrummet på sängen och köp en ny kudde till soffan.

Men du glöm inte filten som är ett måste för att få till helheten i känslan av soffmys. Lilla Täppan säljer en fantastisk skön pläd i gråfärg med långa vita fransar. En filt som är skapad för att mysa med!

Flera populära och matchande produkter.