HANDGJORD KERAMIK

Precis  som du är unik är mitt hantverk i keramik helt unikt!

Det innebär bland annat att keramikmuggar, keramikfat eller andra keramikalster som jag skapat och som är av samma modell aldrig  blir exakt lika. För att du helt ska uppskatta din beställning av min handgjord keramik så titta gärna en extra gång på bilderna och be gärna om fler så att du vet att du kommer att bli nöjd med din beställning online. Men visst är det så att charmen med hantverk är ju när man kan se att det just är ett hantverk!

PS: Jag är så glad för att du uppskattar min handgjorda keramik och jag arbetar för fullt för att fylla upp med ny fin keramik. 

Helt unikt blir det hantverk jag designar och skapar i lera.

Att  få sätt händerna i en lerklump som jag formar till en keramikmugg ger mig mycket tillfredsställelse. Keramiken tillverkar jag helt själv utifrån min egen design. Ibland tar jag  beställningar efter dina önskemål på det jag skapar. Du kan till exempel  önska valfri text på keramikkoppen, vilka motiv som ska dekorera  koppen, hur stor den ska vara. Det är en speciell känsla att duka upp  fika och dricka sitt te eller kaffe i en handgjord keramikmugg. I webshopen lägger jag upp mitt  hantverk så alla har möjlighet att handla online.