KAFFEMUGGAR MED KATTMOTIV 3 DL

I lager.


280 kr

Kaffemuggar med kattmotiv 3 dl.

Katt- eller hundmänniska eller kan man gilla både hundar och katter? Kattens mystik och mysiga spinnande charmar oftast de allra flesta. 

De gulliga kattmuggarna blir den ultimata presenten till kattälskaren. Tänk att få njuta av en god kopp kaffe tillsammans med sin älskade katt.

Förutom den ståtliga gråa katten som pryder en av muggarna och de två söta kattungarna som dekorerar den andra kattmuggen pryds kaffemuggarna av små gulliga kattassar och ljuvliga rosor.

Muggarna  är gjord i vit stengodslera och glaserad med vit glasyr. De är handdrejad från en klös, bränd tre gånger i höga temeraturer innan de till slut är färdig att använda som kaffekopp eller som en mindre tekopp.

Motiven  som dekorerar kopparna är dekaler som bränns in i glasyren i hög  temperatur. De handgjorda vita keramikkopparna  tål både micro och diskmaskin och du kan njuta av  keramikkoppen många gånger om med god dryck. 

Varje mugg är helt unik även om keramikmuggen finns i flera antal. Det gör att en mugg aldrig är helt lik den andra muggen.

Material: vit stengodslera, vit glasyr, keramikdekaler

Storlek: ca 8cm hög, ca 9 cm omkrets, volym ca 2,5 dl