REKTANGULÄR BRICKA MED TRYCK

I lager.


269 kr

Rektangulär bricka med tryck.

Ibland räcker det med det lilla för att vi ska må bra och småle. Och när det blir en igenkänningsfaktor så myser man extra mycket åt sig själv. De trevliga vita frukostbrickorna med härliga motiv och citat om livet väcker just den känslan inombords som gör att man känner sig glad.

En liten frukostbricka att placera sin kaffekopp och frukostmacka på eller andra godsaker. Den rektangulära vita brickan blir som en liten tavla och ska såklart stå framme på köksbänken. 

Brickan med ängelmotiv, med blå klänning och den tryckta texten "Du hinner...sitt ner och vila en stund" påminner oss om att vi måste pausa livet ibland och att vi hinner.

Frukostbrickan med grön klänning och tryckta citatet "stickning fyller mina dagar...mitt vardagsrum, mitt sovrum och mitt förråd" stämmer nog med väldigt många och får många att tänka på sina stickade och virkade alster och alla garner som fyller hemmet.

Den lilla brickan med gul klänning och det skrivna citatet om träning "Det finns många sätt att motionera på...glädjeskutt är ett sätt" är ju så passande på alla. Det finns så många sätt att motionera på som att promenera, roliga och äventyrliga cykelturer, påta i trädgården och att leka med sina barn och barnbarn.

Fantastiskt fina brickor som är producerade i Sverige och med svensk design.  Till brickorna finns passande muggar med tryckt motiv och texter som även de väcker glada känslor att dricka ur.

Material: formpressad björkfaner

Storlek: ca 27x20 cm