VIT KAFFEMUGG MED FIGUR OCH CITAT

I lager.


175 kr

Vit kaffemugg med figur och citat.

Så bra vita muggar med bästa citaten som får dig att småle vid varje fikastund och som du troligen känner igen dig själv i hur du tänker. Muggarna har fina motiv med hönor på den ena muggen och fjärilar som flyger på den andra. 

Trevliga muggar att använda som både kaffemugg eller temugg med text, att köpa till dig själv eller att ge bort i present till någon som behöver bli påmind av de fina och tänkvärda citaten.

Kvinna med gul klänning

Citat "Jag tränar nästan varje dag... idag tränade jag nästan". Hur ofta har du inte tänkt att du ska börja träna och "ta tag i ditt liv"? Kanske kommer du i gång men så slutar det ändå med soffhäng. 

Men träning är inte bara en fysisk aktivitet med styrkelyftning, löpning eller gympa. Träning är också att bara röra på sig, ta en stillsam promenad eller en skön cykeltur. Att påta i trädgården ger jättemycket träning och städning är ju verkligen att träna. 

Så var nöjd med dig själv och vad du åstadkommer. Kaffemuggen är en fin påminnelse om att tillräckligt är nog. 

Kvinna med blå klänning

Text "Det finns tre perioder i livet...ungdomen, medelåldern och "vad du ser pigg ut" 

Och de tre perioderna ska vi alla gå igenom, tänka tillbaka på och se framtiden an. Men glöm inte att leva i nuet för det är där allt händer. Det som är gjort är gjort och vad som händer i framtiden vet du ingenting om. Kaffemuggen med det roliga budskapet påminner dig om livet.

Muggarna är designad och tryckt i Sverige. De tål att diskas i diskmaskin och att ställa in i micron.

Material: porslin

Storlek: ca 3,5 dl